Mer information om vårt sortiment av musik

Ifall du letar efter ett enkelt instrument som hjälper de barn du undervisar att lära sig rytm, kan du med fördel använda dig utav maracas. Hos oss hittar du olika typer av maracas som exempelvis traditionella maracas men även äggmaracas och minishakers som passar de allra minsta barnen. Ett annat instrument som liknar maracas och också kan användas för att lära sig rytm är bjällerkransen.

För dig som är intresserad av andra instrument erbjuder vi bland annat trummor av olika slag. I vårt sortiment hittar du exempelvis högkvalitativa bongotrummor, bastamburiner och minicongor. Hos oss hittar ni även klockspel och sopranblockflöjter bland många andra instrument.

Musik

Oavsett om du själv ägnar dig åt musik eller kanske arbetar som lärare för ämnet musik i skolan, så kan en hel del instrument och redskap behövas. Vi erbjuder ett brett utbud innehållande alla typer av instrument du kan tänkas behöva för att hålla i en musiklektion. I vårt sortiment hittar du bland annat maracas, bjällerkransar, trummor och andra instrument som exempelvis klockspel och blockflöjter.