Mer information om vårt sortiment av lekmaterial

För lugnare lekstunder kan ett sällskapsspel eller pussel vara lämpliga sysselsättningar för de barn du undervisar. De allra minsta barnen kan spela roliga och lärorika spel som exempelvis Gissa vad jag tänker och Memory, eller lägga pedagogiska pussel där barnen kan bekanta sig med siffrorna 1-10. De lite äldre barnen kan spela kluriga spel som Ubongo och från tonåren kan spel som Spyfall och Yatzy vara lämpliga.

Vid mer livliga lekstunder kan däremot byggklossar vara en lämplig sysselsättning som inspirerar barnen att bygga många olika miljöer, modeller och figurer. Med byggklossar får barnen tänka själva för att bygga och skapa i princip vad som helst, vilket hjälper till att öka barnens fantasi. Hos oss hittar ni många olika typer av byggklossar som exempelvis byggstavar av trä, mjuka byggklossar av skumplast, samt Lego.

För utomhusaktiviteter och lekstunder i sandlådan erbjuder vi en mängd olika redskap som garanterar timmar av lek. I vårt sortiment hittar ni bland annat skottkärror, spadar, hinkar och andra redskap som exempelvis sandsållar, traktorer, sandformar, krattor och mycket mer.

Utöver detta erbjuder vi även olika typer av fordon för utomhusbruk som lämpar sig utmärkt som sysselsättning på dagis eller under rasterna på skolor. Vi erbjuder en mängd olika fordon som passar för barn i alla åldrar. I vårt sortiment hittar ni bland annat sprincyklar för de mindre barnen, trehjulingar, sparkcyklar och andra fordon som exempelvis taxicyklar och special fordon.

Lekmaterial

Oavsett om du arbetar inom förskolan, lågstadiet eller mellanstadiet så kan det krävas en hel del lekmaterial. Vi erbjuder ett brett sortiment av lekmaterial som lämpar sig utmärkt för alla typer av tillfällen och barn i alla åldrar. I vårt sortiment hittar du bland annat sällskapsspel, pussel, byggklossar och annat lekmaterial som exempelvis redskap för sandlådan, fordon för utomhusbruk och mycket mer.