Mer information om vårt sortiment av idrott, hälsa och motorik

Ifall du eller de elever du undervisar är intresserade av boll- och lagsporter erbjuder vi en mängd olika redskap med allt ifrån klubbor och racket till målburar, nät och bollar. Oavsett om ni är intresserade av fotboll, innebandy, basket, badminton eller volleyboll så erbjuder vi kompletta utrustningar som garanterar timmar av lek och motion. Hos oss hittar ni även gymnastik- och skumbollar som lämpar sig utmärkt för en mängd olika lekar.

Ett annat redskap som kan användas till både lek och träning är hopprep. I vårt sortiment hittar ni tåliga hopprep i olika längder mellan 2-4 meter som lämpar sig utmärkt på idrottslektionerna, på rasterna eller i hemmet. Ett annat alternativ som också är mycket användbart vid både lek och träning är rockringar.

Utöver detta erbjuder vi även andra typer av redskap som exempelvis gymnastikmattor och olika typer av förvaringslösningar i form av bland annat bollvagnar. Gymnastikmattorna lämpar sig utmärkt för inomhusbruk där de fungerar som väldigt mångfunktionella redskap som kan användas till både lekar och friidrott. För att på ett säkert sätt förvara alla era bollar, klubbor och andra redskap kan ni med fördel använda er utav en boll- eller förvaringsvagn. Hos oss hittar ni robusta vagnar som kan användas både inomhus och utomhus.

Idrott, Hälsa och Motorik

Oavsett om du letar efter nya aktiviteter att utföra med familjen eller arbetar som lärare för ämnet idrott i skolan, så kan en hel del redskap behövas. Hos oss hittar du roliga och prisvärda redskap för allt inom idrott, hälsa och motorik. I vårt sortiment hittar du bland annat redskap för olika boll- och lagsporter, hopprep, rockringar och andra redskap som exempelvis gymnastikmattor, bollvagnar och mycket mer.