Mer information om vårt sortiment av hobbymaterial

Använd själv eller låt barnen i den klass du undervisar använda sig utav pärlor i olika färger, former och material för att tillverka egna smycken som exempelvis armband, halsband och örhängen. Hos oss hittar ni bland annat plastpärlor, glaspärlor, metallpärlor och en mängd andra eleganta pärlor som tillåter er att skapa unika smycken men också andra typer av kreationer. Självklart kan ni även välja mellan olika trådar, lås, hakar och andra material som krävs för att tillverka smycken.

Ifall ni däremot föredrar mer traditionellt pyssel så erbjuder vi även material i form av bland annat paljetter, glitter och piprensare. Som de flesta vet så är det enda som sätter stopp för  skapandet din egen fantasi, men paljetter och glitter kan exempelvis användas för att skapa bilder, tavlor och vykort. Piprensare kan däremot kombineras med bland annat filt för att skapa unika figurer, leksaker och prydnader.

Utöver detta erbjuder vi även andra typer av hobbymaterial som exempelvis pärlplattor och tillhörande nabbipärlor. Använd plattorna och pärlorna för att skapa vackra och permanenta bilder. Hos oss hittar ni också maxipärlor som lämpar sig utmärkt för även de allra minsta barnen.

Hobbymaterial

Oavsett om du själv ägnar dig åt pyssel eller kanske arbetar som lärare i ämnet bild eller annat skapar ämne i skolan, så krävs en hel del produkter och material. Vi erbjuder ett brett sortiment av hobbymaterial som lämpar sig utmärkt för all typ av pyssel. I vårt sortiment hittar du bland annat pärlor, paljetter, glitter och andra typer av hobbymaterial som exempelvis piprensare, pärlplattor och mycket mer.