Mer information om vårt sortiment av häften och lösblad

För de lektioner där eleverna behöver skriva mycket, kan ni med fördel förse dem med varsitt skrivhäfte. Hos oss hittar ni prisvärda skrivhäften i de mest vanliga formaten som exempelvis A4 och A5. Häftena finns även tillgängliga i en mängd olika färger, vilket gör det enkelt att tilldela de olika ämnena en viss färg.

En annan typ av häfte som lämpar sig utmärkt för exempelvis matematik lektionerna eller andra lektioner där eleverna behöver räkna, är räknehäften. Vi erbjuder praktiska och prisvärda räknehäften som finns tillgängliga i de mest vanliga formaten som exempelvis A4 och A5.

Utöver detta erbjuder vi även andra typer av häften som exempelvis gloshäften. Gloshäftena lämpar sig utmärkt på bland annat svenska lektionerna där eleverna tränar glosor, men fungerar även i andra ämnen och till andra ändamål.

Vid provtillfällen är däremot lösblad ett bättre alternativ än häften. Hos oss hittar ni praktiska och prisvärda lösblad i både rutat och linjerat utförande, vilket gör att de passar utmärkt oavsett vilken typ av prov eleverna skriver.

Häften och Lösblad

Arbetar du som lärare i skolan kan en hel del häften och lösblad behövas till de olika lektionerna. Vi erbjuder ett brett sortiment innehållande alla typer av häften och lösblad som kan tänkas behövas inom skolan. I vårt sortiment hittar du bland annat skrivhäften, räknehäften, gloshäften samt lösblad i både rutat och linjerat utförande.