Mer information om vårt sortiment av bild och form

För dig som är intresserad av att måla erbjuder vi en mängd olika färger som exempelvis akryl- och akvarellfärger. Hos oss hittar du vattenbaserad akrylfärg av hög kvalitet som ger starka färger med jämn och god flytförmåga. Akrylfärgen fäster dessutom på de flesta ytor som exempelvis papper, duk, trä, tegel och gips. Är du däremot endast intresserad av att måla på papper så kan du med fördel även använda dig utav akvarellfärger.

Ifall du föredrar att rita så erbjuder vi en mängd olika pennor som exempelvis färgpennor, fiberpennor och blyertspennor. Hos oss hittar du färgpennor med hög pigmentering och extra starka färgstift för bästa hållbarhet och färgåtergivning. Föredrar du däremot att rita med tusch, kan du med fördel använda dig utav fiberpennor. Vi erbjuder högkvalitativa fiberpennor i olika spetsstorlekar med extra lång livslängd. Är du däremot endast intresserad av att skissa eller kunna sudda ut det du gjort, bör du använda dig utav blyertspennor.

Är du inte intresserad av att måla eller rita men fortfarande vill skapa, så erbjuder vi en mängd andra material som tillåter dig att skapa inom form. I vårt sortiment hittar du bland annat modellera som används för att skulptera, men även andra produkter som exempelvis material för tvåltillverkning och mycket mer.

Bild & Form

Oavsett om du själv ägnar dig åt bild och form eller kanske arbetar som lärare för ämnet bild i skolan, så krävs en hel del produkter och material. Vi erbjuder ett brett sortiment av allt du kan tänkas behöva för att skapa inom bild och form. I vårt sortiment hittar du bland annat akrylfärg, akvarellfärg, färgpennor och andra produkter som exempelvis modellera, material för tvåltillverkning och mycket mer.