Mer information om vårt sortiment av skola & hobby

Under de lektioner där eleverna är tvungna att skriva eller räkna mycket så är det viktigt att dem har tillgång till bra skrivunderlag. Under kategorin häften och lösblad har vi därför samlat en mängd praktiska häften och lösblad i olika storlekar och utföranden. Där hittar du bland annat skrivhäften, räknehäften och gloshäften bland mycket mer.

Till de mindre barnen som inte skriver eller räknar lika mycket kan det dessutom behövas en hel del lekmaterial. Hos oss hittar du en mängd olika lekmaterial som exempelvis Lego, dockor, pussel och annat underhållande lekmaterial som garanterar timmar av lek både inom- och utomhus.

För att inspirera barnen till lek under rasterna eller idrottslektionerna kan du med fördel förse dem med fotbollar, hopprep, brännbollsset eller andra material som du hittar under kategorin idrott, hälsa och motorik.

Utöver detta erbjuder vi även en mängd olika typer av hobbymaterial som garanterar timmar av pyssel för både dig eller de barn du undervisar. Du hittar även produkter som gör att du kan skapa inom bild & form.

Skola & Hobby

Oavsett om du själv är galen i pyssel eller arbetar som lärare i skolan och är ute efter inspirerande undervisningsmaterial, så hittar du här något som passar för just dig och dina behov. Vi erbjuder ett brett sortiment innehållande allt material du kan tänkas behöva för skola och hobby. I vårt sortiment hittar du bland annat häften och lösblad, lekmaterial, material för idrott, hälsa och motorik, samt andra produkter som exempelvis hobbymaterial och material för bild & form.