Mer information om vårt sortiment av vagnar

Arbetar du i ett arkiv, lager eller någon annanstans där stora mängder föremål måste förflyttas, kan du med fördel ta hjälp av en bordsvagn. Hos oss hittar du praktiska och stabila bordsvagnar i många olika färger, storlekar och konstruktioner. Vagnarna är utrustade med upp till 5 stabila och rymliga hyllplan, samt funktionella hjul som gör förflyttning enkel. Utöver detta erbjuder vi även slitstarka bordsvagnar för utomhusbruk som lämpar sig utmärkt vid lagerarbete.

Ifall du däremot har behov av att förflytta en stor mängd pärmar eller tidskriftshållare kan du med fördel använda dig utav en pärmvagn. Hos oss hittar du praktiska och stabila pärmvagnar med upp till 3 hyllplan och funktionella hjul för smidig förflyttning.

Hos oss hittar du även kraftiga och mångfunktionella magasinskärror som kan användas för att förflytta både små och stora föremål med en vikt på upp till 150 kg. Magasinskärrorna är utrustade med funktionella hjul och är dessutom hopfällbara för att smidigt kunna förvaras när de inte används.

Utöver detta erbjuder vi även andra typer av vagnar som exempelvis plattformsvagnar. Plattformsvagnarna är mycket mångsidiga och kan transportera alla typer av föremål med en vikt på upp till 150 kg. De är dessutom mycket smidiga och kan fällas ihop för förvaring.

Vagnar

För många företag och privatpersoner är vagnar ett viktigt hjälpmedel i det dagliga arbetet. Vi erbjuder ett brett utbud av praktiska vagnar som effektiviserar ditt arbete oavsett bransch. I vårt sortiment hittar du bland annat bordsvagnar, pärmvagnar, magasinskärror och andra typer av vagnar som exempelvis plattformsvagnar och mycket mer.