Mer information om vårt sortiment av övrig tejp

Letar du efter en praktisk tejp för användning i hemmet eller på kontoret kan du med fördel använda dig utav dokumenttejp. Hos oss hittar du ett stort utbud av vattenfast och stark dokumenttejp som lämpar sig utmärkt vid lagning, dokumentförslutning och arkivering. En annan fördel med dokumenttejp är att den även är skrivbar, vilket gör den väldigt praktisk om du vill datummärka eller sortera dokument, pärmar eller liknande.

Ett annat alternativ för dig som letar efter en praktisk tejp för användning i hemmet eller kontoret, är att använda sig utav en dubbelhäftande tejp. Vi erbjuder dubbelhäftande tejp som främst används för att osynligt fästa papper, foton, etiketter och liknande på ett annat material eller yta.

För dig som kräver en lite tuffare tejp fungerar maskeringstejp alldeles utmärkt. Maskeringstejp har en mängd olika användningsområden då den fäster på allt ifrån metall och plast till kornigare ytor. Tejpen lämpar sig exempelvis utmärkt för etikettering och tätning.

Utöver detta så erbjuder vi även andra tejptyper som exempelvis vävtejp och glasfibertejp som är mycket starka och slittåliga. Dessa tejptyper är försedda med ett kraftfullt och vädertåligt klister som gör att de kan användas såväl inomhus som utomhus.

Tejp Övriga

För många företag och privatpersoner är tejp ett viktigt hjälpmedel i det dagliga arbetet. Vi erbjuder ett brett sortiment av prisvärd och slitstark tejp i olika material, storlekar och egenskaper. I vårt sortiment hittar du bland annat dokumenttejp, dubbelhäftande tejp, maskeringstejp och andra tejptyper som exempelvis vävtejp och glasfibertejp. I vårt sortiment hittar du tejp från välkända varumärken såsom Tesa, Scotch och Etab.