Mer information om vårt sortiment av stämplar och tillbehör

Om du exempelvis skickar eller hanterar mycket post eller dokument, kan en stämpel underlätta ditt arbete. Hos oss hittar du en mängd olika textstämplar med texter som "Kopia", "Porto betalt", "Fotokopians överensstämmelse med originalet intygas:" och andra liknande texter som effektiviserar ditt arbete.

Något annat som kan vara användbart om du skickar eller hanterar mycket post eller dokument, är att använda sig utav en datumstämpel. Vi erbjuder praktiska och ställbara datumstämplar i en mängd olika storlekar. Utöver detta erbjuder vi även stämplar med en kombination av både text och datum.

Arbetar du mycket med kontering så hittar du också stämplar med standardtexter för kontering. Utöver detta erbjuder vi även prisvärda tillbehör som exempelvis dynkassetter och stämpelfärg.

Stämplar och tillbehör

För många företag och privatpersoner är stämplar ett viktigt hjälpmedel i det dagliga arbetet. Vi erbjuder ett brett utbud av praktiska och prisvärda stämplar och tillbehör som tillfredställer alla dina behov. I vårt sortiment hittar du bland annat stämplar med text, datum, kontering och tillbehör som exempelvis dynkassetter och stämpelfärg.