Mer information om vårt sortiment av saxar och knivar

Behöver du en sax för normal och daglig användning i hemmet, skolan eller kontoret lämpar sig en universalsax alldeles utmärkt. Vi erbjuder både enklare saxar med plasthandtag och blad av rostfritt stål, men även ergonomiska saxar med hög komfort och blad med precisionsslipning för exakta snitt. Universalsaxarna passar utmärkt för att klippa material som papper, foton och liknande.

Utöver detta erbjuder vi även praktiska multifunktionssaxar med kraftigt grepp som passar både för höger- och vänsterhänta. Multifunktionssaxarna har ett kraftigt blad av rostfritt stål som kan klippa material som exempelvis papper, kartong, tyg, väv och de flesta plaster. De kan även användas för att öppna burkar eller flaskor.

För dig som arbetar mycket med kartong erbjuder vi effektiva kartongknivar som alltid håller högsta skärpa. I vårt sortiment hittar du även praktiska och smidiga brytknivar som också kan användas i kartong. När bladet blivit slitet bryter du enkelt av en bit och får en ny skarp egg.

Saxar och Knivar

För många företag och privatpersoner är saxar och knivar viktiga hjälpmedel som används i det dagliga arbetet. Vi erbjuder praktiska och prisvärda saxar och knivar som effektiviserar ditt arbete. I vårt sortiment hittar du bland annat universal- och multifunktionssaxar, kartongknivar, brytknivar och mycket mer.