Mer information om vårt sortiment av lim och klister

Behöver du ett smidigt lim för vardaglig användning i hemmet, skolan eller kontoret kan du använda dig av ett limstift. Vi erbjuder ett brett sortiment av praktiska och prisvärda limstift som lämpar sig utmärkt att använda på papper, kartong, foton och hantverk. De flesta av våra limstift är dessutom miljövänliga och urtvättbara.

Om du har behov av ett starkare lim som fäster på fler material kan du använda dig av skollim. I vårt sortiment hittar du bland annat praktiska vattenbaserade skollim som fäster utmärkt på papper, trä, textil och ger en transparent limfog.

Ett annat alternativ för dig som kräver ett lite starkare lim är att använda sig utav ett kontorslim. Vi erbjuder arkiväkta kontorslim med inbyggd spridare som fäster på papper, papp, läder och andra liknande material.

För dig som kräver ett extra starkt lim erbjuder vi även superlim. I vårt sortiment hittar du högpresterande snabblim som lämpar sig utmärkt för mindre reparationer. Limmet fäster exempelvis på läder, porslin, gummi, trä, metall och de flesta plaster.

Utöver detta så erbjuder vi även andra typer av lim som exempelvis textillim, kontaktlim och mycket mer.

Lim och Klister

Både för många företag och privatpersoner är lim och klister ett viktigt hjälpmedel i det dagliga arbetet. Vi erbjuder ett brett sortiment av prisvärt lim och klister med många egenskaper, från kända varumärken som exempelvis Pritt, Scotch och 4-office. I vårt sortiment hittar du bland annat limstift, skollim, kontorslim och andra lim som exempelvis superlim och textillim.