Mer information om vårt sortiment kuvertering

Ifall du behöver försegla många kuvert med fukthäftande försegling så kan det underlätta och effektivisera arbetet om du tar hjälp av en kuvertfuktare. I vårt sortiment hittar du praktiska kuvertfuktare med filtspets som snabbt och smidigt förseglar dina kuvert.

För att snabbt och smidigt kunna öppna kuvert så kan du ta hjälp av en brevkniv eller brevöppnare. I vårt sortiment hittar du bland annat praktiska brevknivar av murslevsmodell med plastskaft och rostfri klinga. Du hittar också små och smidiga brevöppnare av plast, men även brevöppningsmaskiner som automatiskt öppnar upp till 250 kuvert i minuten.

Kuvertering

Oavsett om du är ett företag eller privatperson som skickar eller fraktar mycket post så kan det behövas tillbehör för att effektivisera kuverteringen. Vi erbjuder praktiska tillbehör och verktyg som underlättar och effektiviserar din kuvertering, vilket gör att du kan ägna mer tid åt viktigare uppgifter. I vårt sortiment hittar du bland annat kuvertfuktare, brevknivar, brevöppnare och andra praktiska tillbehör.