Mer information om vårt sortiment av kuvert och kuvertpåsar

Vid leverans av brev eller andra papper kan du med fördel använda dig utav ett kuvert. Hos oss hittar du stilrena, vita kuvert utan innertryck som förmedlar kvalitet, men även konsumentkuvert som är ett kostnadseffektivt alternativ. Vi erbjuder både fukthäftande och självhäftande kuvert i många storlekar som passar utmärkt oavsett vilken typ av papper du skickar. Utöver detta erbjuder vi även vackra och färgade kuvert som passar fint vid kalas, bröllop eller andra tillställningar. Självklart hittar du även kuvert i en mängd olika format såsom C5 och C6.

Om du däremot levererar mindre produkter eller annat gods som är ömtåligt, kan du med fördel emballera godset med en vadderad påse. Vi erbjuder ett brett sortiment av praktiska vadderade påsar som ger ett ökat skydd mot stötar, smällar, vikttryck och liknande under transport. Påsarna försluts enkelt med en självhäftande remsa, men kan även förslutas med pappersfästen. Utöver detta finns påsarna i en mängd olika storlekar.

Vid transport av inte lika ömtåligt gods som exempelvis böcker eller andra liknande föremål som tidningar, kan du med fördel emballera med en bokkartong. I vårt sortiment hittar du bokkartonger av kraftig kartong med förstärkta kanter och botten som skyddar ditt gods under transport. Kartongen försluts enkelt med självhäftande försegling och finns tillgänglig i en mängd olika storlekar.

Ett annat emballeringsalternativ som lämpar sig utmärkt vid transport av oömtåligt gods som exempelvis kläder är provsäckar. Hos oss hittar du praktiska provsäckar i en mängd olika storlekar. Utöver detta erbjuder vi även andra praktiska och kostnadseffektiva emballeringsalternativ som exempelvis pappryggspåsar bland mycket annat.

Kuvert och Kuvertpåsar

Oavsett om du är ett företag eller privatperson som skickar eller fraktar mycket post eller mindre produkter, så är det allra viktigaste att skydda ditt gods med rätt typ av emballage. Vi erbjuder praktiska kuvert och kuvertpåsar i många olika material och storlekar som skyddar mindre gods från att skadas under transport. I vårt sortiment hittar du bland annat kuvert, vadderade påsar, bokkartonger och annat emballage som exempelvis provsäckar och pappryggspåsar. I vårt sortiment hittar du kuvert och kuvertpåsar från välkända varumärken såsom Bong, Pressel och Mail Lite.