Mer information om vårt sortiment av klämmor och gem

Ifall du föredrar att göra utskrifter på ohålat papper och önskar att tillfälligt sätta ihop ett fåtal lösa blad, kan du använda dig utav ett gem. Hos oss hittar du bland annat gem tillverkade av återvinningsbar polystyrenplast, förkopprad metall, samt kopparbelagd och förzinkad metall.

Om du däremot har en större bunt av ohålat papper som du tillfälligt vill sätta ihop, kan du använda dig av en pappersklämma. I vårt sortiment hittar du praktiska och kraftfulla pappersklämmor i olika storlekar och modeller. Du hittar bland annat lackerade pappersklämmor i stål, guldfärgade klämmor med magnet som gör att papprena kan hängas på ett kylskåp eller andra magnetiska ytor, samt klämmor i metall med hål för upphängning.

Använder du dig av hålat papper och tillfälligt vill sätta ihop en bunt blad, kan du använda dig av antingen påsnitar eller papperssamlare som snabbt och enkelt monteras för att stadigt hålla ihop dina papper.

Klämmor och Gem

Både klämmor och gem är praktiska hjälpmedel som används av både företag och privatpersoner. Vi erbjuder en mängd olika klämmor och gem i olika material, storlekar och former. I vårt sortiment hittar du bland annat praktiska och prisvärda gem, pappersklämmor, påsnitar och papperssamlare.