Mer information om vårt sortiment av frakttillbehör

En av de allra viktigaste sakerna vid transporter är att det tydligt framgår vart paketet ska någonstans. Till detta används adresslappar. Vi erbjuder ett brett sortiment av praktiska och snygga adresslappar som underlättar för transportören och säkerställer att paketet kommer till rätt plats. I vårt sortiment hittar du både vanliga adresslappar av papper, men även snygga adresslappar av tålig kartong.

För att skydda adresslapparna från regn och oväder och säkerställa att de är hela så används packsedelskuvert. Hos oss hittar du praktiska, självhäftande packsedelskuvert i många storlekar som enkelt fäster på ditt paket och säkerställer att adresslappen inte skadas eller förstörs.

Det är dock inte enbart produkter som transporteras, även fakturor och andra viktiga dokument levereras. För att skydda dessa viktiga papper under transport kan ett dokumentkuvert användas. I vårt sortiment hittar du praktiska dokumentkuvert i många storlekar som både ger sekretess och skyddar dina viktiga papper från att skadas eller förstöras av oväder.

Utöver detta så erbjuder vi även andra frakttillbehör som exempelvis adresslappshållare. I vårt sortiment hittar du praktiska och smidiga adresslappshållare som används för att fästa adresslappar av kartong på ditt paket.

Frakter - tillbehör

Oavsett om du är ett företag eller privatperson som skickar eller fraktar mycket produkter så kan det behövas tillbehör. Vi erbjuder ett brett sortiment av praktiska tillbehör som underlättar och effektiviserar transporter av gods. I vårt sortiment hittar du bland annat adresslappar, packsedelskuvert, dokumentkuvert och andra tillbehör som exempelvis adresslappshållare, fjäderståltråd och mycket mer.