Mer information om vårt sortiment av etiketter

Om du ofta skickar eller fraktar mycket post och paket så kan det vara viktigt att dina och mottagarens uppgifter framgår på ett professionellt sätt. Vi erbjuder praktiska och självhäftande adressetiketter som gör att du på ett kostnadseffektivt och snyggt sätt kan märka din post och paket.

Vid transport eller arkivering av ömtåliga föremål som kräver hantering på ett särskilt sätt, krävs tydliga etiketter som signalerar hur paketet måste iakttas. Hos oss hittar du ett stort utbud av praktiska hanteringsetiketter, varningstejp och emballageetiketter som förklarar innehållet i paketet och hur det bör hanteras. I vårt sortiment hittar du bland annat hanteringsetiketter med en bild av glas, vilket signalerar att innehållet är glas och bör hanteras varsamt, etiketter med pilar som signalerar vilken sida av paketet som måste förbli uppåt, samt varningstejp som informerar att paketet innehåller känslig elektronik.

Vill du däremot arkivera oömtåliga föremål som pärmar och ge dem ett enhetligt utseende med exempelvis namn eller datum, så lämpar sig pärmryggsetiketter utmärkt. Vi erbjuder praktiska och prisvärda pärmryggsetiketter i en mängd olika storlekar och färger som tillfredsställer alla dina behov.

Utöver detta så erbjuder vi även universaletiketter som fäster på det allra flesta underlag och kan användas för märkning av i princip vad som helst. I vårt sortiment hittar du även namnetiketter som kan fästas på kläder och lämpar sig utmärkt vid exempelvis konferens eller liknande.

Självklart hittar du även etiketter som kan användas i laserskrivare, vilket gör att du enkelt kan göra egna designer.

Etiketter

Oavsett om du ska arkivera, frakta eller märka någonting så är etiketter ett oerhört praktiskt hjälpmedel. Vi erbjuder ett stort utbud av praktiska etiketter i alla möjliga olika färger, former och storlekar som lämpar sig utmärkt vid många tillfällen. I vårt sortiment hittar du bland annat adressetiketter, hanteringsetiketter, pärmryggsetiketter och andra etiketter som exempelvis universaletiketter, namnetiketter och mycket mer. I vårt sortiment hittar du billiga etiketter från välkända varumärken såsom Dymo, Herma och Avery.