Mer information om vårt sortiment av emballage & tillbehör

Beroende på vilken typ av gods du skickar behövs ett lämpligt emballage som skyddar godset på rätt sätt. Vid transport av mindre och oömtåliga produkter som exempelvis kataloger, tidningar, kläder och liknande räcker det att emballera med en så kallad e-handelspåse. E-handelspåsarna är tillverkade av slitstark och vattentålig polyetenfilm och är dessutom försedda med en praktisk försegling som förhindrar godset att glida ut. Utöver detta är påsarna även återvinningsbara och finns i en mängd olika storlekar.

Vid transport av lite större och ömtåligare gods är en wellåda ett bra alternativ. I vårt sortiment hittar du högkvalitativa wellådor av kraftig papp med förstärkta hörn, vilket ger innehållet extra mycket skydd. Utöver detta finns de praktiska och hållbara wellådorna i en mängd olika storlekar och former.

Om du däremot vill transportera ett ömtåligt och avlångt föremål som exempelvis ritningar, affischer, textiler eller liknande är en posttub ett bra alternativ för emballering. Hos oss hittar du praktiska och hållbara posttuber av papp som förhindrar att innehållet viks eller skadas under transport.

Vid leverans av ett mycket ömtåligt gods där det krävs ett extra mjukt emballage, kan med fördel bubbelfolie användas. Linda enkelt folie runt produkten och placera den sedan i en wellåda eller posttub. I vårt sortiment hittar du högkvalitativ bubbelfolie med coextruderad bubbla, vilket innebär att folien pressas ut i flera skikt. Detta gör att bubblorna håller kvar luften 100 gånger bättre än vanlig bubbelfolie och säkert skyddar ditt ömtåliga föremål.

Utöver detta erbjuder vi även andra typer av emballage som exempelvis skumfolie. Skumfolie är ett tunt skummat material som främst är avsett för att öka friktionen mellan skivmaterial med ömtåliga ytor då den även fungerar utmärkt som repskydd.

Emballage & tillbehör

Oavsett om du är ett företag eller privatperson som skickar eller fraktar mycket produkter så är det allra viktigaste att skydda ditt gods med rätt typ av emballage. Vi erbjuder ett brett sortiment av emballage i många olika material, storlekar och former som skyddar alla typer av gods. I vårt sortiment hittar du bland annat e-handelspåsar, wellådor, posttuber och andra typer av emballage som exempelvis bubbelfolie och skumfolie.