Mer information om vårt sortiment av butiksmaterial

För att hjälpa din butik att synas ännu bättre utomhus och attrahera mer kunder kan du ta hjälp av ett gatuställ. Vi erbjuder ett brett sortiment av praktiska och snygga gatuställ i många olika färger och material. I vårt sortiment hittar du bland annat klassiska gatuställ i aluminium och lackerat stål, men även vindskyltar som står emot stark vind och oväder väldigt bra.

När kunderna väl hittat in i din butik är det viktigt att din inredning är tilltalande och samtidigt säljande. I vårt sortiment hittar du bland annat snygga och unika ljusskyltar med neonfärgat ljus som lämpar sig utmärkt för att exempelvis presentera erbjudanden och liknande i butik, men även i exempelvis restauranger.

Om du däremot vill visa erbjudanden och liknande på ett mer diskret sätt så erbjuder vi även praktiska affischramar. Affischramarna är självhäftande och kan enkelt fästas på alla släta ytor i din butik. De är dessutom lätta att flytta ifall du inte är nöjd med placering och du byter enkelt ut affischer, vilket gör dem till ett utmärkt val ifall du har nya erbjudanden varje vecka eller månad.

Det är dock inte enbart din inredning och skyltning som måste vara på topp. Det är även viktigt att ha ett fungerande kösystem. Vi erbjuder praktiska kösystem med nummerautomat, golvstativ,  tablå och fjärrkontroll för att smidigt skapa ett fungerande kösystem i din butik.

Utöver detta erbjuder vi även andra butiksmaterial som exempelvis prismärkare. I vårt sortiment hittar du praktiska, effektiva och ergonomiska prismärkare med tecken för både kronor och euro.

Butiksmaterial

För de företag som driver en fysisk butik är det viktigt att butiken syns och känns inbjudande, både utom- och inomhus. Vi erbjuder ett brett sortiment av butiksmaterial som hjälper din butik att synas och kännas inbjudande, vilket i sin tur leder till att kunderna får en bättre upplevelse. I vårt sortiment hittar du bland annat gatuställ, ljusskyltar, affischramar och andra material som hjälper till med det mer praktiska i butiken som exempelvis kösystem och prismärkare.