Mer information om vårt sortiment av bärkassar

I vårt sortiment hittar du bland annat bärkassar av våtstarkt kraftpapper med förstärkt pappershandtag, plastbärkassar med stansat bärhandtag, plastbärkassar av återvinningsbar polyeten med tåligt handtag och mycket mer. Kassarna finns i både rektangulär och kvadratisk form i olika storlekar.

Utöver bärkassar erbjuder vi ett brett sortiment av påsar i olika material, storlekar och förslutningar. I vårt sortiment hittar du både påsar som är lämpliga att förse kunder med vid köp, men även påsar som lämpar sig utmärkt för förvaring av saker och ting. Vi erbjuder bland annat påsar med dragsnöre som skulle fungera som ett lyxigare alternativ till vanliga bärkassar. Hos oss hittar du även transparenta plastpåsar som lämpar sig utmärkt att förpacka kläder i, blixtlåspåsar som lämpar sig utmärkt för förvaring av mindre saker, samt transparenta plastpåsar utan försegling och mycket mer.

Bärkassar & Påsar

För många företag som driver en fysisk butik är bärkassar och påsar viktiga tillbehör att förse kunden med vid köp. Vi erbjuder ett brett sortiment av praktiska bärkassar och påsar i många olika material, storlekar och förslutningar. I vårt sortiment hittar du bland annat bärkassar, kanisterpåsar, blixtlåspåsar och mycket mer. Det allra vanligaste att förse kunder som gjort ett köp av en produkt med är bärkassar. Vi erbjuder ett brett sortiment av praktiska bärkassar i olika material och storlekar.