Mer information om vårt sortiment av post och emballage

Ifall du skickar brev, dokument eller mindre produkter så kan du med fördel använda dig utav kuvert och kuvertpåsar för emballering. Vid leverans av brev, dokument eller andra papper så räcker det oftast att placera papprena i ett kuvert. Om du skickar mindre produkter som exempelvis kläder, böcker eller liknande så kan du emballera produkterna med en kuvertpåse som ger ett ökat skydd mot stötar, smällar, vikttryck och annat som kan vara påfrestande för godset under transport.

Om du däremot skickar större och ännu ömtåligare produkter kan du med fördel emballera dem med mycket hållbar bubbelfolie, för att sedan placera produkten i en tålig wellåda vilket ger dubbelt skydd mot bland annat stötar och smällar. Något annat som kan vara viktigt om du skickar större gods som dessutom väger en del, är att förstärka wellådans öppningar med hjälp av packtejp.

För att försäkra dig om att ditt gods kommer fram till rätt mottagare så kan det även vara en smart idé att använda sig utav tydliga etiketter. Hos oss hittar du etiketter i en mängd olika storlekar som ger högkvalitativa utskrifter med maximal prestanda, samt en kostnadseffektiv lösning för dina märkningsbehov.

Utöver detta erbjuder vi även andra praktiska tillbehör som exempelvis vågar. I vårt sortiment hittar du kompakta brev- och paketvågar som klarar av att precist väga paket med en vikt på upp till 50 kg. Vågarna är dessutom utrustade med en rad olika funktioner som effektiviserar vägningsprocessen och ger dig mer tid över till annat.

Post & Emballage

Oavsett om du som privatperson eller företag skickar mycket brev och paket, så kan en hel del emballage och andra tillbehör vara viktiga att använda. Vi erbjuder därför ett brett sortiment innehållande allt du kan tänkas behöva inom post och emballage för att på ett säkert sätt skydda dina brev och paket under transport. I vårt sortiment hittar du bland annat kuvert och kuvertpåsar, emballage & tillbehör, packtejp och andra tillbehör som exempelvis etiketter och vågar.