Mer information om vårt sortiment av stolar och fotstöd

Att använda sig utav en ergonomisk kontorsstol som är utrustad med arm- och nackstöd hjälper till att motverka problem och kramper som annars kan uppstå i rygg, nacke, axlar och andra delar av kroppen vid långvarigt sittande. Hos oss hittar du både enklare ergonomiska kontorsstolar som exempelvis Ergo Basic, men även kontorsstolar med högsta ergonomi och kvalitet som exempelvis LD6340 Deluxe, samt sadelstolar. Ifall du däremot inte vill byta ut din nuvarande kontorsstol erbjuder vi även olika typer av ergonomiska ryggstöd som enkelt monteras på din nuvarande stol.

Något annat som motverkar problem i rygg och fötter är fotstöd som även dem kan användas vid långvarigt sittande. I vårt sortiment hittar du justerbara fotstöd som avlastar tryck mot ländryggen, förbättrar blodcirkulationen och ger avslappning till trötta fötter. Ifall du ofta är frusen om fötterna erbjuder vi även fotstöd med inbyggd fläkt som kan justeras mellan 0-30+ grader.

Utöver detta erbjuder vi även bekväma och stilrena stolar som passar utmärkt att använda i konferensrummet eller som besöksstol på kontoret. Stolarna kan även förses med armstöd varav ett med skrivskiva, vilket lämpar sig utmärkt vid konferenser där mycket behöver antecknas.

Stolar och Fotstöd

Ifall du arbetar på ett kontor eller någon annanstans där långvarigt sittande framför datorn eller under konferenser förekommer, kan du med fördel använda dig utav en ergonomisk stol och ett avlastande fotstöd. Vi erbjuder ett brett utbud av ergonomiska, högkvalitativa och bekväma kontorsstolar, konferensstolar och fotstöd som passar utmärkt att använda i vilka utrymmen som helst. Utöver detta erbjuder vi även besöksstolar.