Mer information om vårt sortiment av skolmöbler

De mest använda möblerna inom skolan för både lärare och elever är troligtvis bord och stolar. Oavsett om det handlar om rit- och pysselstunder på förskolan eller undervisning på lågstadiet och mellanstadiet, så krävs bord och stolar. Hos oss hittar du praktiska, robusta och ergonomiska bord och stolar som är anpassade för både lärare och barn i alla åldrar. I vårt sortiment hittar du bland annat lärarbord med tillhörande arbetsstol, skolbänkar med tillhörande elevstol, samt en mängd andra bord och stolar i olika utföranden.

Något annat som är viktigt inom skolan är förvaring, hur man på bästa och smidigaste sätt förvarar allt lek- och undervisningsmaterial som kan behövas under dagen. Vi erbjuder ett stort utbud av praktiska förvaringslösningar som effektivt förvarar och sorterar allt ert lek- och undervisningsmaterial. Hos oss hittar du bland annat backar, korgar och boxar med en kapacitet på upp till 70 liter som lämpar sig utmärkt för förvaring av lekmaterial såsom Lego, dockor och andra leksaker som kan förekomma. Du hittar även olika förvaringshyllor och förvaringsskåp som kan användas till att förvara stora mängder av både lek- och undervisningsmaterial.

Till de allra minsta barnen på förskolan kan det även behövas en hel del lekmöbler. Vi erbjuder ett brett utbud av lekmöbler som är både pedagogiska och underhållande för barnen. I vårt sortiment hittar du bland annat stora byggklossar för både ute och inomhusbruk, lekmöbler föreställande köksinredning, klätterställningar, lekmattor och en mängd andra lekmöbler som garanterar timmar av lek.

För lugnare samlingar eller sagostunder erbjuder vi vadderade samlingsmattor med fyllning av kallskum  och överdrag av kraftig bomull, mjuka och avslappnande sittpuffar, samt bekväma soffor. Till vilostunderna erbjuder vi madrassöverdrag och mjuka frottéfiltar.

Skolmöbler

Likt kontor och andra professionella miljöer kräver även skolor speciella möbler som är anpassade för deras miljö och förutsättningar. Vi erbjuder ett brett sortiment innehållande alla typer av skolmöbler du kan tänkas behöva för både förskolan, lågstadiet och mellanstadiet. I vårt sortiment hittar du skolmöbler i form av bland annat bord, stolar, förvaringslösningar och andra möbler som exempelvis lekmöbler, lekmattor, samlingsmattor och mycket mer.