Mer information om vårt sortiment av skärmar

Ifall du arbetar i ett högljutt kontorslandskap kan det vara skönt att använda sig utav en eller flera bordsskärmar för att undvika höga ljudnivåer och samtidigt få ett visst insynsskydd. Hos oss hittar du bordsskärmar i en mängd olika färger och storlekar, vilket gör att du enkelt kan hitta en skärm som passar just dina behov. Skärmarna är tillverkade av en träram som är klädd i ljudabsorberande mineralull. Skärmarna kan även med fördel användas i skolan i klassrum.

Om du däremot inte har möjlighet att använda dig utav en bordsskärm fast ändå vill skapa en behagligare arbetsmiljö, kan du med fördel använda dig utav en golvskärm som fyller samma funktion. Kombinera flera golvskärmar för att skapa tystare miljöer som passar just er arbetsplats och era behov.

Utöver detta erbjuder vi även tillbehör som exempelvis bordsfästen, stödben och beslagsset bland mycket mer.

Skärmar

För att skapa en behagligare arbetsplats för dig och dina kollegor kan du med fördel använda dig utav ljudabsorberande skärmar. Vi erbjuder därför ett brett sortiment innehållande många typer av skärmar som bidrar till en tystare och mer avskärmad arbetsmiljö i skolan eller kontoret. I vårt sortiment hittar du bland annat bordsskärmar, golvskärmar, olika tillbehör och mycket mer.