Mer information om vårt sortiment av lampor och tillbehör

De lampor som går åt mest frekvent på de allra flesta arbetsplatser är glödlampor. Hos oss hittar du glödlampor i en mängd olika utföranden, styrkor och sken. Du hittar bland annat traditionella glödlampor, lågenergilampor, samt halogenlampor i både klot, spiral och stav utförande. En annan typ av lampa som många arbetsplatser använder sig utav är lysrör. Likt glödlamporna så erbjuder vi även lysrör i en mängd olika utföranden, styrkor och sken.

Utöver detta erbjuder vi även andra typer av lampor som exempelvis bordslampor och ficklampor. Hos oss hittar du bordslampor med LED belysning som passar utmärkt på alla typer av arbetsplatser. Lamporna finns tillgängliga i en mängd olika färger och designer, vilket gör att du enkelt kan hitta en lampa som passar din stil och övriga inredning.

Lampor och tillbehör

En viktig faktor för en trevlig arbetsplats är att belysningen är bra och behaglig för dig och dina medarbetare. Vi erbjuder ett brett sortiment av behagliga lampor som uppfyller just era krav och behov. I vårt sortiment hittar du bland annat glödlampor, lysrör, halogenlampor och andra lampor som exempelvis bordslampor, ficklampor och mycket mer.

69 kr

Lampor och tillbehör

Ge