Mer information om vårt sortiment av kontorsmöbler

Den mest använda kontorsmöbeln för de allra flesta är troligtvis skrivbordet. Hos oss hittar du praktiska, ergonomiska och eleganta skrivbord i en mängd olika utföranden, material och färger. Du hittar även höj och sänkbara bord vilket passar utmärkt om du vill stå upp under delar av dagen. Använd dig i sådant fall av en arbetsmatta för att skonsamt fördela belastningen på fötterna.

Ifall du har mycket papper, pennor eller annat kontorsmaterial som du inte vill ha framme på skrivbordet, kan du med fördel komplettera ditt skrivbord med en skrivbordshurts. Vi erbjuder en mängd olika skrivbordshurtsar i olika utföranden, material och färger som matchar ditt skrivbord. Hurtsarna finns tillgängliga med upp till 4 rymliga lådor och kan dessutom kompletteras med en penninsats för organiserad förvaring av pennor, gem, saxar och liknande.

Om du däremot har mycket pärmar eller andra större föremål som du inte vill förvara på skrivbordet eller i en skrivbordshurts, kan du med fördel använda dig utav ett skåp eller en hylla. Hos oss hittar du rymliga skåp och hyllor som även dem finns tillgängliga i en mängd olika utföranden, material och färger för att matcha din övriga inredning.

Utöver detta erbjuder vi även andra typer av kontorsmöbler som exempelvis klädställningar, galgar, rockhängare och mycket mer som kan vara ett trevligt inslag på kontoret!

Kontorsmöbler

För att göra ert kontor så funktionellt och inbjudande som möjligt krävs en hel del kontorsmöbler. Vi erbjuder ett brett sortiment innehållande alla typer av kontorsmöbler du kan tänkas behöva för dig och ditt kontor. I vårt sortiment hittar du bland annat skrivbord, skrivbordshurtsar, skåp och andra kontorsmöbler som exempelvis hyllor, klädställningar och mycket mer.