Mer information om vårt sortiment av golv och mattskydd

Ett vanligt irritationsmoment på de allra flesta arbetsplatser är grus, smuts och vätska som fastnar under skorna och följer med in i lokalerna. För att slippa detta problem kan ni enkelt placera en entrématta vid ingången. Hos oss hittar ni entrémattor som effektivt skrapar bort smuts från skorna och fångar upp väta innan det når golvet.

Ett annat problem som förekommer på många arbetsplatser är att golv där en kontorsstol finns placerad på ofta slits och förstörs. För att enkelt slippa detta problem kan ni placera ett golvskydd på denna yta. Vi erbjuder praktiska golvskydd av både textil och vinyl plast. Ifall ni däremot har mjuka golv i lokalerna kan ni med fördel använda er utav ett mattskydd som fyller samma typ av funktion.

Ifall du utför ett arbete med långa, stående arbetsdagar eller kanske sitter för mycket och vill stå upp under delar av dagen, kan du med fördel använda dig utav en arbetsmatta. I vårt sortiment hittar du slitstarka, mjuka och ergonomiska arbetsmattor som skonsamt fördelar belastningen på fötterna, vilket motverkar slitningar och onda fötter.

Golv och Mattskydd

För att se till att er arbetsplats är ren och ergonomisk för dig och dina medarbetare, kan ni med fördel använda er utav golv och mattskydd. Vi erbjuder ett brett utbud av praktiska och ergonomiska golv och mattskydd som lämpar sig utmärkt för alla typer av arbetsplatser. I vårt sortiment hittar du exempelvis entrémattor, golvskydd, mattskydd och arbetsmattor bland mycket mer.