Mer information om vårt sortiment av fläktar och eltillbehör

Är luftkonditioneringen i ditt hem eller på din arbetsplats tillfälligt ur funktion eller kanske allmänt dålig, så kan du med fördel använda dig utav en bordsfläkt. Hos oss hittar du fläktar som är utrustade med tre hastighetslägen och även har möjlighet till oscillering. Vi erbjuder också fläktar i olika utföranden, vilket gör att du enkelt kan hitta en fläkt som passar ihop med din stil och övriga inredning.

Om luften däremot är mycket fuktig kan du ta hjälp utav en luftavfuktare. Vi erbjuder luftavfuktare med digital steglös inställning och en avfuktningskapacitet på upp till 20 liter per dygn som passar utmärkt i källare, tvättrum, torkrum och andra frostfria utrymmen med en temperatur från +5 grader.

Ett annat hygieniskt alternativ som används för att maximalt rengöra luften omkring dig är luftrenaren. Hos oss hittar du praktiska luftrenare som effektivt tar bort 99,97% av luftburna föroreningar som exempelvis bakterier, virus, kemikalier, pollen och damm, inklusive de allra minsta som är så små som 0,3 micron.

I en tid där allt blir mer digitalt och vi skaffar oss mer strömslukande enheter som behöver laddas, krävs även fler eluttag. Vi erbjuder praktiska grenuttag som ger dig upp till 7 extra uttag för alla dina enheter. Vi erbjuder också grenuttag med en kombination av vanliga uttag och USB-uttag, men även renodlade USB-uttag.

Fläktar och Eltillbehör

Ifall du plågas av dålig luft i hemmet och på jobbet eller bara är ute efter eltillbehör, så har du kommit helt rätt. Vi erbjuder ett brett sortiment av praktiska och effektiva fläktar och eltillbehör för både hemmet och arbetsplatsen. I vårt sortiment hittar du bland annat fläktar, luftavfuktare, luftrenare och eltillbehör som exempelvis grenuttag.