Mer information om vårt sortiment av sjukvård och omsorg

Vid operationer är det otroligt viktigt att personalen är försedd med steril och säker utrustning som är anpassad för uppgiften. Hos oss hittar du bland annat operationsmunskydd med högsta bakteriefiltereffektivitet, klass II, som passar för alla typer av kirurgi. Du hittar även sterila och puderfria operationshandskar som är tillverkade av syntetisk elastomer, vilket utesluter risken för handskrelaterad överkänslighet mot naturgummilatex (NGL)-proteiner.

Något annat som däremot kan vara viktigt att förse patienter med vid vissa skador är förband. Vi erbjuder ett brett utbud av olika typer av förband som exempelvis syntetgips av glasfiber som ger en unik kombination av flexibilitet och stöd, allförband som passar mycket bra vid blödningar, samt mepore film som skyddar sår från vatten och kontamination.

Utöver detta erbjuder vi även en mängd andra material och utrustning som exempelvis provrör av olika slag. I vårt sortiment hittar du bland annat hemogardrör, centrifugrör, syntetgips och vacuette provrör bland mycket mer.

Sjukvård & Omsorg

Ifall du arbetar med sjukvård och omsorg så behövs det en hel del material och utrustning för att på ett säkert sätt bedriva verksamhet. Vi erbjuder därför ett stort utbud innehållande allt material och all utrustning du kan tänkas behöva inom sjukvård och omsorg. I vårt sortiment hittar du steril och säker utrustning som bland annat munskydd, operationshandskar, förband och andra produkter som exempelvis provrör och mycket mer.