Mer information om vårt sortiment av säsongssortiment

Den inredningsdetalj som de flesta troligtvis associerar mest med julen är ljusstaken. Hos oss hittar du en mängd olika ljusstakar i olika utföranden, material och färger vilket gör att du enkelt kan hitta en eller flera ljusstakar som passar in på din arbetsplats. Du hittar bland annat lackerade ljusstakar av trä, förmässingande ljusstakar av metall, samt lackerade ljusstakar av metall i olika färger.

En annan trevlig inredningsdetalj vid jultider är ljusslingor. I vårt sortiment hittar du både fristående ljusslingor med en längd på upp till 29 meter, samt julgransslingor som är speciellt utformade för att passa på julgranen.

Utöver detta erbjuder vi även andra typer av inredningsprodukter som exempelvis dekorationsstjärnor, men också olika typer av choklad som passar utmärkt att placera i ert matrum eller gemensamma ytor kring jul.

Säsongssortiment

Vid juletider kan det vara mysigt att inreda er arbetsplats med passande inredning och skämma bort dig och dina medarbetare med choklad av olika slag. Vi erbjuder därför ett stort utbud av julinredning och julchoklad som garanterat skapar julstämning och glada miner på din arbetsplats. I vårt sortiment hittar du bland annat ljusstakar, ljusslingor, dekorationsstjärnor, choklad och en mängd andra säsongsbetonade produkter.