Mer information om vårt sortiment skriva & rita

Vid underskrift på viktiga dokument kan det vara trevligt att ha en högkvalitativ och pålitlig reservoarpenna nära till hands för att ge en perfekt signatur. I vårt sortiment hittar du praktiska och högkvalitativa reservoarpennor av både engångs- och påfyllningstyp som jämnt fördelar bläcket  och ger en optimal skrivupplevelse.

Om du däremot behöver en bekväm och pålitlig penna för dagligt bruk och planerar att använda den till exempelvis anteckningar eller annat längre skrivande, så kan en blyertspenna vara ett bra alternativ. Vi erbjuder ett brett sortiment av praktiska blyertspennor med olika egenskaper från kända varumärken som exempelvis Faber-Castell, Staedtler och Helix.

Behöver du en bekväm och pålitlig penna för dagligt bruk och planerar att använda den för längre skrivande men behöver något som är mer permanent än blyerts, så kan en gelkulpenna med bläck vara ett bra alternativ. Hos oss hittar du ett stort utbud av praktiska och bekväma gelkulpennor i olika färger och spetsstorlekar. Du hittar bland annat den klassiska 0,7 mm tjocka spetsen men även andra storlekar som exempelvis 0,5 mm och 0,4 mm.

Det är dock inte endast vid skrivande det är viktigt att vara utrustad med en bra penna. Även vid ritande är det viktigt att vara utrustad med en penna som passar dina behov. I vårt sortiment hittar du bland annat kalligrafipennor som lämpar sig utmärkt för de allra minsta detaljerna vid ritande. Vi erbjuder professionella och bekväma kalligrafipennor med lång hållbarhet som lämpar sig utmärkt för bland annat skisser eller tekniska ritningar.

Om du inte behöver rita mindre detaljer utan vill fylla ett större område med färg så lämpar sig en tuschpenna eller fiberspetspenna alldeles utmärkt. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa fiberspetspennor i en mängd olika färger som lämpar sig utmärkt för ritande vid exempelvis förskola eller skola.

Skriva & Rita

För många företag och privatpersoner är skrivande och ritande en viktig del av det dagliga arbetet. Oavsett om det handlar om signaturer på viktiga dokument, anteckningar under konferensen eller ritande på förskolan, så behöver du en pålitlig penna som uppfyller just dina behov. Vi erbjuder ett brett sortiment av de flesta slags pennor i olika färger, spetsstorlekar och material. I vårt sortiment hittar du bland annat reservoarpennor, blyertspennor, gelkulpennor och andra pennor som exempelvis kalligrafipennor och tuschpennor.