Mer information om vårt sortiment av papper

Det mest vanligt förekommande papper som används hos de flesta företag är kopieringspapper. Oavsett hur stort eller litet ditt behov är så har vi något för dig. Vi erbjuder ett brett sortiment av kopieringspapper i olika format, färger och gramvikt. I vårt sortiment hittar du både miljövänliga papper i A3- och A4-format med hög gramvikt, men även volympapper som är ett mycket billigt och kostnadseffektivt val. Du hittar förstås även både hålade och ohålade papper.

Något annat som kan vara viktigt både för företag och privatpersoner är att skicka snygga och professionella inbjudningar. Är du en kreativ person som fortfarande föredrar att skicka fysiska inbjudningar i pappersformat, så erbjuder vi snygga brevpapper i många olika färger. I vårt sortiment hittar du miljövänliga brevpapper i många färger som lämpar sig utmärkt för exempelvis fester, födelsedagar eller andra tillställningar som behöver en snygg och professionell inbjudan.

En annan typ av papper som är användbar vid utskrift av stora mängder data som exempelvis lönespecifikationer, följesedlar och fakturor är datapapper. Datapapper används endast till matrisskrivare som är ett väldigt kostnadseffektivt alternativ till vanliga skrivare när en stor mängd data ska skrivas ut. Vi erbjuder ett brett sortiment av datapapper i många olika storlekar. I vårt sortiment hittar du otryckta datapapper på löpande bana för att effektivt kunna skriva ut stora mängder data i din matrisskrivare.

Utöver detta så erbjuder vi även andra typer av papper som exempelvis fotopapper. Vi erbjuder ett brett sortiment av fotopapper i många olika storlekar och egenskaper från kända varumärken som HP, Canon och Brother. Oavsett vilka krav du har på ditt fotopapper så har vi något för dig. I vårt sortiment hittar du fotopapper i både  större format som A3 och A4 men även i mindre format som 10 x 15 cm. Du hittar även papper med olika ytor som exempelvis matt, glättat eller högglättat.

Hos oss hittar du även en mängd andra specialpapper som tillfredställer alla dina behov och krav för ett papper. I vårt sortiment hittar du bland annat papper som lämpar sig utmärkt för pyssel på förskola, men även inkjetpapper och allvädersfilm bland mycket mer.

Papper

Mycket av det dagliga arbetet hos många företag och privatpersoner involverar någon typ av papper. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika slags papper med många egenskaper. I vårt sortiment hittar du bland annat kopieringspapper, brevpapper, datapapper och andra papper som exempelvis fotopapper och specialpapper.