Mer information om vårt sortiment av kontorsmaskiner

En skrivare är många gånger en av företagets mest använda maskiner och behöver därför alltid fungera felfritt och leverera resultat i toppklass, vilket i sin tur ökar effektiviteten. I vårt sortiment hittar du effektiva laserskrivare, bläckstrålskrivare, multiskrivare och andra typer av skrivare från kända varumärken som exempelvis HP, Canon och Brother. Oavsett hur stort eller litet ditt kontor eller behov är så erbjuder vi något som passar just dig. Utöver skrivarna erbjuder vi även påfyllnadsvaror som exempelvis bläck, toner och trummor.

En annan kontorsmaskin som många företag använder sig utav är dokumentförstörare. Hos oss hittar du praktiska och effektiva dokumentförstörare som passar utmärkt oavsett hur stort eller litet ditt behov är. Vi erbjuder både manuella och automatiska förstörare med olika kapacitet, storlek och funktioner. Utöver själva dokumentförstöraren erbjuder vi även praktiska tillbehör som ökar livslängden på din förstörare. Vi erbjuder bland annat maskinolja för smörjning av skärverk, påfyllnads- och avfallspåsar.

Det är dock inte enbart dokument som behöver skrivas ut eller förstöras. I en tid där allt blir mer och mer digitalt kan du även ha gamla dokument eller bilder som behöver digitaliseras. Vi erbjuder ett brett sortiment av praktiska och effektiva scanners från kända varumärken som exempelvis HP och Canon. Oavsett om du behöver digitalisera bilder eller dokument så har vi en scanner som passar dina behov.

Något annat som blir allt viktigare i vår digitala värld är trådlös kommunikation. Vi erbjuder ett brett sortiment av både trådlösa och sladdanslutna on- och in-ear headset med en mängd olika funktioner. I vårt sortiment hittar du allt ifrån enkla headset som lämpar sig för sporadisk användning, till bekväma och avancerade headset med kristallklart ljud och ljudupptagning som lämpar sig utmärkt för daglig användning.

Utöver detta erbjuder vi även praktiska räknare som klarar alla typer av uppgifter. Hos oss hittar du allt ifrån klassiska, enklare räknare till mer avancerade räknare med möjlighet att göra grafer, tabeller och liknande. I vårt sortiment hittar du även märkmaskiner och andra praktiska kontorsmaskiner som gör ditt företag effektivare.

  

Kontorsmaskiner

I en tid där allt blir mer och mer digitalt ökar också pressen på våra kontorsmaskiner att ständigt fungera och leverera goda resultat. Vi erbjuder ett brett sortiment av kontorsmaskiner som levererar goda resultat och ökar effektiviteten hos ditt företag. I vårt sortiment hittar du bland annat skrivare, dokumentförstörare, scanners och andra praktiska maskiner som exempelvis headset, räknare, märkmaskiner och mycket mer.