Läs mer om vårt sortiment av konferensmaterial

Tillhör du den gamla skolan som fortfarande föredrar att skriva ut bilder, diagram och liknande. Eller kanske behöver du ett smart sätt att visa dina gäster vägen till konferensrummet, då passar en anslagstavla utmärkt. Hos oss hittar du ett brett utbud av praktiska anslagstavlor i många olika material, färger och storlekar. Vi erbjuder både klassiska anslagstavlor av kork, men även mer moderna anslagstavlor av filt och skumgummi i många olika färger.

Föredrar du att vara aktiv under en presentation och själv rita diagram, kalkyler och liknande, då passar en whiteboardtavla utmärkt. I vårt sortiment hittar du praktiska anslagstavlor i många olika storlekar och färger. Vi erbjuder bland annat klassiska whiteboardtavlor men även planeringstavlor för årsplanering, månadsplanering eller veckoplanering. Vi erbjuder även stilrena och moderna whiteboardtavlor av färgat glas som kan användas för att visa dina gäster vägen till konferensrummet.

Om du däremot föredrar att utföra din presentation helt digitalt med professionella tabeller, diagram och liknande så erbjuder vi både projektorer och projektionsdukar. I vårt sortiment hittar du moderna projektorer och projektionsdukar som levererar en glasklar bild och en trevlig upplevelse till dina gäster, oavsett storlek på sammankomsten.

För att enkelt kunna förklara eller lyfta fram en viss del av din presentation kan du använda dig av en praktisk pekpinne eller presentatör. Pekpinnen kan med fördel användas på både anslagstavla, whiteboardtavla och även projektionsduk. Presentatören däremot används huvudsakligen till projektor och projektionsduk. I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av trådlösa presentatörer med inbyggda laserpekare, blädderfunktion och andra funktioner för att smidigt kontrollera din presentation. Vi erbjuder även presentatörer med inbyggt minne för att kunna spara dina presentationer.

Något som också kan vara trevligt vid en konferens med många gäster som aldrig träffats är att förse dem med en bordsskylt. Hos oss hittar du bordsskyltar i många olika material och storlekar.

Konferens

Konferenser är för många företag en väldigt viktig del av det dagliga arbetet. Kanske har ni ett större föredrag med inbjudna gäster och ska diskutera ett möjligt samarbete. Eller kanske är det bara en sammankomst mellan kollegorna för att planera och styra upp arbetet. Oavsett vilken avsikt du har för din konferens så hittar du här alla hjälpmedel som behövs för ett lyckat och problemfritt genomförande. I vårt breda sortiment hittar du bland annat anslagstavlor, whiteboardtavlor, projektionsdukar och andra praktiska hjälpmedel som exempelvis pekpinnar, presentatörer, bordsskyltar och mycket mer.