Mer information om vårt sortiment för skrivbordet

Vi erbjuder både praktiska och effektiva häftapparater i olika modeller och storlekar så att du enkelt kan sätta ihop dokument och fokusera på viktigare uppgifter. Oavsett om du behöver en elhäftare som klarar upp till 10 ark, en traditionell häftare med kapacitet för 30 eller 120 ark, så har vi något för dig.

Ett annat praktiskt verktyg som kompletterar dina dokument är hålslagaren. Hos oss hittar du både snygga och kraftfulla hålslagare som klarar av att håla upp till 35 ark på en och samma gång.

När dina dokument väl är hopsatta och hålade kan du förvara dem i en pärm. Vill du inte förvara dem i en pärm kan du smidigt förvara dem i en brevkorg på skrivbordet för att alltid ha dokumenten nära till hands. Vi erbjuder ett brett sortiment av praktiska brevkorgar i olika material, former och färger så att du hittar något som passar din stil.

Ett annat viktigt verktyg på ditt skrivbord är pennan. Kanske har du flera stycken som används vid olika tillfällen eller reklampennor som delas ut till besökare och kunder. Oavsett hur många pennor du använder så behövs dem förvaras någonstans nära till hands. I vårt sortiment hittar du en mängd olika pennhållare för praktisk och smidig förvaring av dina pennor. Placera hållaren på skrivbordet och den inte bara förvarar pennorna i en armlängds avstånd utan blir även ett snyggt inslag på kontoret.

För skrivbordet

Här hittar du alla verktyg och tillbehör som du kan tänkas behöva på ditt skrivbord för att utföra ett effektivt arbete. I vårt sortiment hittar du bland annat häftapparater, elhäftare, hålslagare, pärmar och andra förvaringslösningar som exempelvis brevkorgar, pennhållare och mycket mer.