Mer information om vårt sortiment av arkivering

I kontorspärmar kan du snabbt, enkelt och smidigt organisera ditt pappersarbete både på jobbet och i hemmet. På detta sätt kan du förvara alla papper på ett och samma ställe och du vet alltid vart du har alla dina viktiga papper när du väl behöver dem. För ytterligare organisering kan du även dedikera en viss pärmfärg till en viss dokumenttyp. Detta gör att du genom en snabb överblick vet vilken pärm du ska leta i för att hitta en viss typ av papper.

Hängmappsskåp används även dem för att snabbt, enkelt men även säkert förvara och organisera olika dokument på ett och samma ställe. Tack vare de märkbara mapparna kan du direkt du öppnat skåpet, hitta just det dokument du söker. Du kan även känna dig trygg då de flesta hängmappsskåp har ett centrallås som säkert förvarar dina viktiga dokument.

De praktiska förvaringslådorna finns tillgängliga i många olika färger, storlekar och former, vilket gör att du smidigt kan förvara en hel del olika föremål som exempelvis papper, nycklar, verktyg eller andra föremål. Stora som små. De allra flesta förvaringslådorna är även mycket håll- och stapelbara, vilket gör att du optimalt kan utnyttja värdefullt utrymme på både jobbet och i hemmet.

Ett annat viktigt föremål att förvara är nycklar. I nyckelskåp kan du tryggt och smidigt förvara alla typer av nycklar, stora som små. Nyckelskåp finns i olika storlekar och former, vilket gör att de kan användas både i hemmet och på jobbet, oavsett bransch och antal nycklar du vill förvara. Du kan även känna dig trygg då de allra flesta nyckelskåp har ett kodlås eller cylinderlås för säker förvaring av alla dina viktiga nycklar.

För att utnyttja viktig vägg- eller golvyta optimalt, kan du även förvara dina viktiga papper och föremål på en hylla. Hyllor finns tillgängliga i alla möjliga olika former, storlekar och material vilket gör att de kan användas både i hemmet och på jobbet, oavsett bransch. Hyllor kan även användas för att förvara dina redan fyllda pärmar, förvaringslådor eller liknande. Något som frigör viktig yta från exempelvis skrivbordet.

Arkivering

Arkivering är ett begrepp som betyder att man samlar ihop och sorterar exempelvis handlingar, dokument eller andra viktiga föremål  i ett utrymme för förvaring. Anledningen till att man arkiverar denna typ av papper eller föremål är att man vill bevara dem på lång sikt och även lätt kunna hitta dem. Arkivering av dessa slags viktiga papper och föremål kan ske på många olika sätt och de kan förvaras i exempelvis kontorspärmar,  hängmappsskåp, förvaringslådor, nyckelskåp, hyllor med mera.