Mer information om vårt sortiment av torkpapper

Letar du efter ett mångfunktionellt papper med hög uppsugningsförmåga, kan du med fördel använda dig utav hushållspapper. Hos oss hittar du mjuka och starka hushållspapper som lämpar sig utmärkt för användning i offentliga miljöer, hemmet eller på kontoret. Välj mellan 1- och 2-lagers hushållspapper från kända varumärken som Katrin, för att hitta ett papper som bäst uppfyller era behov.

Ett annat alternativ som går att använda sig utav i hemmet eller på kontoret är torkrullar. Vi erbjuder högabsorberande torkrullar som snabbt och effektivt torkar upp alla typer av spill. Pappret kan även användas för att rengöra smutsiga glas, släta ytor och verktyg. Utöver detta så gör de stora rullarna och de breda arken torkrullar till ett mycket prisvärt alternativ.

Det torkpapper som dock troligtvis går åt mest frekvent i både hemmet, skolan och på arbetsplatsen är toalettpapper. Vi erbjuder mjukt, högpresterande och kostnadseffektivt toalettpapper från kända varumärken som exempelvis Katrin och Lambi. De allra flesta av våra papper är även oparfymerade och Svanen märkta, vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ.

Utöver detta så erbjuder vi även torkpapper som är speciellt framtaget för er arbetsplats. I vårt sortiment hittar du bland annat pappershanddukar som är den mest behändiga lösningen på dispensering av staplade handdukar. Handdukarna används framförallt till att torka händerna, men fungerar även alldeles utmärkt för att torka upp spill.

Ett annat alternativ som lämpar sig utmärkt att använda på arbetsplatsen är industritork. Vi erbjuder mjuka och lyxiga handdukar för utmärkt hygien och renlighet på er arbetsplats. Tack vare de stora rullarna och de breda arken så är industritorkrullarna dessutom ett mycket kostnadseffektivt alternativ.

Torkpapper

En av de mest frekvent använda artiklarna i både hemmet, skolan och på arbetsplatsen är torkpapper. Vi erbjuder ett brett sortiment av praktiskt och prisvärt torkpapper som lämpar sig utmärkt för alla typer av utrymmen och utmaningar. I vårt sortiment hittar du bland annat hushållspapper, torkrullar, toalettpapper och andra typer av torkpapper som exempelvis pappershanddukar och industritork.