Läs mer om vårt sortiment av städvagnar och tillbehör

Behöver du en liten och smidig vagn som lämpar sig utmärkt för patrullstädning, kan du med fördel använda dig utav en patrullvagn. Hos oss hittar du smidiga patrullvagnar som enkelt kan fällas ihop och ryms i bagageutrymmet på en liten bil. Trots portabiliteten så är vagnarna mycket rymliga med plats för upp till 5 stycken hinkar, samt utrustade med hållare för skaft och stativ.

För att komplettera patrullvagnen kan du använda dig utav en svabbvagn. Likt patrullvagnarna så är de även portabla och levereras utrustade med hink, trådkorg och svabbpress, vilket underlättar och effektiviserar vid skurning.

Utöver detta erbjuder vi även kompletta städvagnar som gör det möjligt att rengöra alla typer av material och utrymmen såsom golv, fönster, toaletter, badrum, skrivbord och liknande. De mångsidiga och välorganiserade vagnarna är utrustade med allt ifrån hinkar och behållare till kvastar och tillbehör för torr- och våtmoppar. De är även utrustade med nätförvaringshyllor för snabb och enkel åtkomst till artiklar som används lite oftare.

Städvagnar och tillbehör

Letar du efter ett sätt att göra städningen enklare och effektivare, kan du med fördel använda dig utav en städvagn. Vi erbjuder ett brett utbud av praktiska och ergonomiska städvagnar som underlättar och effektiviserar er städning, så att ni kan visa upp era lokaler på bästa sätt. I vårt sortiment hittar du bland annat patrullvagnar, svabbvagnar och städvagnar bland många andra vagnar och tillbehör.