Läs mer om vårt sortiment av skurmaskiner

I vårt sortiment hittar du kombiskurmaskiner, polermaskiner och rondeller som enkelt går att kombinera för att passa just era behov. Maskinerna lämpar sig utmärkt för att rengöra hårda golvytor i exempelvis butiker, klassrum, restauranger, hotell och liknande. De praktiska kombiskurmaskinerna utför både skurning och torkning på en och samma gång, vilket gör att golvet kan användas direkt efter städning. De gör även jobbet mindre ansträngande, upp till dubbelt så snabbt som traditionell moppning och ger dessutom ett bättre resultat.

Utöver detta erbjuder vi även polermaskiner med inbyggd dammupptagning som används vid exempelvis polering av golv, polish borttagning och mjuka polishfilmer. Vi erbjuder även ett brett utbud av rondeller som gör att ni enkelt kan anpassa maskinerna efter era golv och behov.

Skurmaskiner

Letar du efter ett bättre alternativ till traditionell tidskrävande moppning, kan du med fördel använda dig utav en skurmaskin. Vi erbjuder ett brett utbud av praktiska och ergonomiska skurmaskiner som effektiviserar er golvrengöring och ger ett strålande rent resultat, så att ni kan visa upp era lokaler på bästa sätt. Utöver detta erbjuder vi även andra tillbehör till skurmaskiner.