Läs mer om vårt sortiment av servetter och tillbehör

Letar du efter praktiska, eleganta och prisvärda servetter kan du med fördel använda dig utav enfärgade engångsservetter från Duni. De mångsidiga servetterna lämpar sig utmärkt för användning i hemmet, på nästa arbetssammankomst, hotell eller andra professionella miljöer. Servetterna kan även enkelt förvaras i en praktisk dispenser för effektivare användning.

Om du däremot är ute efter lite mer livliga servetter så erbjuder vi även mönstrade servetter som ger en lyxig känsla. De högkvalitativa och praktiska servetterna passar utmärkt till både vardag och fest såsom bröllop, då de kombinerar eleganta motiv med starka färger. Utöver detta så erbjuder även mönstrade temaservetter som exempelvis julservetter.

Servetter och tillbehör

Servetter är ett mycket uppskattat tillbehör i de allra flesta sammanhangen, både professionellt eller i hemmet. Inte nog med att servetter är väldigt praktiska för att torka upp matspill, så är de även väldigt fina att kolla på och kan matchas med din övriga inredning. Vi erbjuder ett brett sortiment av praktiska och eleganta servetter i en mängd olika färger, mönster och storlekar.