Läs mer om vårt sortiment av säckar och påsar

Letar ni efter ett sätt att göra er av med större mängder avfall, kan ni med fördel använda er utav sopsäckar. Hos oss hittar du återvinningsbara och rymliga sopsäckar som rymmer upp till 240 liter och 350 liter som passar för både normalt avfall, samt matavfall. Vi erbjuder även praktiska säckställ och säckskydd, vilket gör det enkelt att placera avfallet i säcken och förhindra den från att skadas.

Använder ni er utav mindre papperskorgar, kan ni med fördel använda er utav papperskorgspåsar. I vårt sortiment hittar du hållbara och rymliga papperskorgspåsar som passar i de flesta papperskorgar. De allra flesta av påsarna är även återvinningsbara och lämpar sig utmärkt för både normalt avfall, samt matavfall.

Utöver detta erbjuder vi även andra typer av påsar som exempelvis hygienpåsar. Använd hygienpåsarna för att ge kvinnlig personal och besökare en säker och lättanvänd sanitär lösning.

Säckar/Påsar

En av de viktigaste faktorerna för en trevlig arbetsplats är att lokalerna är rena och fria från skräp och annat avfall. Hos oss hittar du praktiska säckar och påsar som hjälper till att hålla er arbetsplats ren och fri från avfall. I vårt sortiment hittar du bland annat sopsäckar, papperskorgspåsar och andra påsar som exempelvis hygienpåsar. I vårt sortiment hittar du sopsäckar i både papper och plast, samt nedbrytbara kompostpåsar.