Läs mer om vårt sortiment av rengöring

Letar du efter ett praktiskt rengöringsmedel som kan användas på många olika ytor och utrymmen, kan du med fördel använda dig utav allrengöring. Vi erbjuder allrengöring som effektivt rengör alla vattentåliga ytor som exempelvis kakel, sten och trä.

För att enkelt få fönster och andra hårda ytor skinande rena, kan du med fördel använda dig utav fönsterputs. Hos oss hittar du bland annat miljövänlig fönsterputs som använder sig utav naturliga växtmaterial som bas för en grundlig rengöring. Spreja enkelt medlet på ytan och torka bort det för att effektivt göra dig av med smuts, damm eller fläckar från fingrar och händer.

Om du däremot behöver ett bakteriehämmande rengöringsmedel för tuffare rengöring, kan du använda dig utav sanitetsrengöring. I vårt sortiment hittar du sanitetsrengöring som effektivt rengör våt- och hygienutrymmen, toaletter samt golvytor vid bassänger.

Ifall du är i behov av ett rengöringsmedel som klarar av att rengöra de allra hårdast nedsmutsade ytorna, så kan du med fördel använda dig utav grovrengöring. Hos oss hittar du grovrengöring som kan användas såväl manuellt som maskinellt i exempelvis livsmedelsindustrier och andra arbetsytor med hårt smutsade ytor.

Utöver detta så erbjuder vi även andra typer av rengöringsmedel som exempelvis toalettrengöring, bland mycket mer.

Rengöring

En av de viktigaste faktorerna för en trevlig och fungerande arbetsplats är att lokalerna är rena och fräscha. Vi erbjuder ett brett sortiment av effektiv rengöring för alla typer av utrymmen och ytor. I vårt sortiment hittar du bland annat allrengöring, fönsterputs, sanitetsrengöring och andra typer av rengöringsmedel som exempelvis grovrengöring och toalettrengöring.