Läs mer om vårt sortiment av övriga produkter facility

För att slippa långa köer i matrummet under lunchtid kan du använda dig utav en kraftfull och effektiv mikrovågsugn. Hos oss hittar du effektiva mikrovågsugnar från kända varumärken som exempelvis OBH Nordica. De flesta av våra mikrovågsugnar är utrustade med olika effekter och inställningar, vilket minimerar mikrovågstiden oavsett vilken typ av mat du värmer.

För att hålla utomhusplatser och offentliga miljöer för rökning välvårdade och rena, kan du använda dig utav en askkopp. Vi erbjuder rymliga askkoppar med begränsade öppningar som håller fimpar utom räck- och synhåll. Askkopparna är även utrustade med en tung bas för att motverka stöld och att de välter vid oväder. Utöver detta är askkopparna även brandsäkra, självsläckande och enkla att rengöra.

Övriga produkter facility

För att skapa en trevligare och funktionellare arbetsplats, kan du utrusta den med olika facility produkter. Vi erbjuder praktiska facility produkter som skapar en trevligare och funktionellera arbetsplats på ditt företag. I vårt sortiment hittar du bland annat mikrovågsugnar, askkoppar och andra typer av facility produkter.