Mer information om vårt sortiment av matförvaring

Letar du efter ett smidigt sätt att ta med dig mat till jobbet eller förvara mat hemma, kan du använda dig utav engångsbehållare. Hos oss hittar du praktiska engångsbehållare i både plast, aluminium och kartong som passar utmärkt till att förvara allt ifrån sallader, varm mat och delikatesser. De allra flesta av våra behållare klarar även av uppvärmning i ugn och mikro och kan efter användning återvinnas.

Utöver detta erbjuder vi även behållare som lämpar sig utmärkt för takeaway-mat. I vårt sortiment hittar du praktiska behållare som är indelade i upp till 3 fack så att du kan placera olika innehåll i facken, vilket gör dem till ett mycket mångsidigt alternativ för exempelvis snabbmatsrestauranger och festivaler. Dessa typer av behållare är perfekta för både varm och kall mat som exempelvis fish and chips, grytor och annat som innehåller sås eller dressing. Efter användning kan dem även enkelt återvinnas.

Matförvaring

Ifall du arbetar inom restaurangbranschen eller bara behöver förvara mat på arbetsplatsen eller i hemmet, kan du med fördel använda dig utav engångsbehållare. Vi erbjuder ett brett sortiment av praktiska och prisvärda engångsbehållare som lämpar sig utmärkt för all typ av matförvaring. I vårt sortiment hittar du bland annat plastformar, aluminiumformar, kartongformar, matlådor och andra typer av behållare i många olika utföranden och storlekar. Du hittar även engångs matlådor med lock som passar perfekt som lunchlådor.