Mer information om vårt sortiment av luktförbättrare

För att göra dig av med kvardröjande lukter i köket, badrummet, sopskåpet eller andra utrymmen, kan du med fördel använda dig utav en doftspray. Hos oss hittar du doftspray som snabbt och effektivt eliminerar dålig lukt och ger ett fräscht resultat som varar i upp till ett flertal timmar. De allra flesta av våra doftsprayer motverkar även stark matos, mjöldagg och mögel.

Om du däremot kontinuerligt vill friska upp luften i olika utrymmen, kan du med fördel använda dig utav doftblock. Vi erbjuder praktiska och effektiva doftblock som sakta frigör en tilltalande doft som ger friskhet i upp till fyra veckor. Doftblocken placeras i en liten, smidig behållare som diskret kan gömmas i badrummet, garderoben, på en hylla eller bakom möbler och inredning. De allra flesta av våra doftblock motverkar likt doftsprayerna även stark matos, mjöldagg och mögel.

Ett annat alternativ som används för att kontinuerligt friska upp luften i olika utrymmen, är automatiserade luktförbättrare. Hos oss hittar du automatiserade luktförbättrare som tack vare sin innovativa design kan fästas på nästan alla hårda ytor med hjälp av en sugpropp. De kan exempelvis fästas på toalettstolar, kaklade väggar, under ett skrivbord eller på ett fönster.

Utöver detta erbjuder vi även andra typer av luktförbättrare som exempelvis urinoarmattor och stenar som hjälper till att hålla offentliga toaletter fräscha. Urinoarmattor förhindrar även kostsamma stopp som orsakas av cigaretter, papper, tugummi och andra mindre objekt som kan fastna i systemet.

Luktförbättrare

En av de viktigaste faktorerna för en trevlig och fungerande arbetsplats är bra hygien. Vi erbjuder ett brett sortiment av praktiska och effektiva luktförbättrare som neutraliserar och bekämpar tuffa lukter, samt motverkar mögel och bakterier för att hålla er arbetsplats hygienisk. I vårt sortiment hittar du luktförbättrare i form av bland annat doftspray, doftblock, automatiserade maskiner samt urinoarmattor och stenar. Hos oss hittar du luktförbättrare från välkända varumärken såsom Tork, Activa och Dax.