Läs mer om vårt sortiment av ljus och tillbehör

Det allra enklaste sättet att skapa en trevlig och avkopplande atmosfär är att använda sig utav  värmeljus, då de avger små och lugna lågor. Ljusen kan även användas både utom- och inomhus, samt placeras i ljushållare. Vi erbjuder värmeljus i en mängd olika storlekar, vilket gör att du garanterat hittar ett ljus för dina behov.

För att skapa ett fint inslag på matbordet eller i professionella miljöer som restauranger och caféer, kan du med fördel använda dig utav stearinljus. Hos oss hittar du eleganta stearinljus i många olika färger, vilket gör att du enkelt hittar ett ljus som fungerar med din nuvarande inredning. Utöver detta är ljusen långa och smalnar av ovantill, vilket gör att de även passar utmärkt i din nuvarande favoritljusstake.

Ett annat sätt att skapa rätt stämning i affärsrelaterade situationer eller hemmet, är att använda sig utav blockljus. I vårt sortiment hittar du högkvalitativa blockljus i en mängd olika färger och storlekar, så att du kan kombinera dem efter eget tycke och smak. Blockljusen kan med fördel även användas i en ljuslykta eller för att skapa arrangemang på brickor.

Utöver detta erbjuder vi även andra typer av ljus som exempelvis kulljus, som både kan stå fritt eller placeras i en ljuslykta. I vårt sortiment hittar du också tillbehör som exempelvis ljuslyktor i en mängd olika färger och storlekar.

Ljus och tillbehör

För att skapa en trevlig atmosfär på arbetsplatsen eller i hemmet, kan du med fördel använda dig utav ljus. Vi erbjuder ett brett sortiment av ljus i många olika färger, former och modeller som garanterat skapar en trevlig atmosfär i vilket utrymme som helst. I vårt sortiment hittar du bland annat värmeljus, stearinljus, blockljus samt andra ljus och tillbehör som exempelvis kulljus och ljuslyktor. Självklart hittar du även både stora blockljus, samt långa och smala ljus.