Läs mer om vårt sortiment av kroppsvård

För att hålla dig själv och dina kollegor friska, samt stoppa bakterier och virus från att spridas, kan du under dagen regelbundet använda dig utav handtvål. Vi erbjuder ett brett sortiment av handtvål som passar utmärkt för alla hudtyper. Hos oss hittar du bland annat oparfymerad mild tvål som är speciellt utvecklad för känslig hud. Du hittar även antibakteriella tvålar som passar utmärkt när du behöver extra bakteriedödande medel.

Vid situationer där tvål behöver ersättas, kan du med fördel använda dig utav tvättcreme. I vårt sortiment hittar du återfettande och fuktighetsbevarande tvättcreme som ersätter tvål vid exempelvis hud- och hudvecksirritationer.

Ett annat alternativ för att hålla händerna rena och stoppa bakterier från att spridas, är att använda sig utav hudcreme. Hos oss hittar du hygienisk hudcreme som återfuktar och förhindrar vattenförlust från huden, vilket gör att den inte torkar ut. Cremen underlättar även mild rengöring och kan med fördel användas i förebyggande syfte innan arbete.

Utöver detta erbjuder vi även andra typer av kroppsvårdsartiklar som exempelvis våtservetter och tvättlappar. I vårt sortiment hittar du våtservetter i mjuk kvalitet som är blötbelagda med en oparfymerad och hygienisk tvättlösning. Vi erbjuder även tvättlappar som är våtstarka och mjukpräglade. Tvättlapparna lämpar sig utmärkt för personlig hygien, städning eller som allduk.

Kroppsvård

En av de viktigaste faktorerna för en trevlig och fungerande arbetsplats är bra hygien. Hos oss hittar du praktisk och effektiv kroppsvård som säkerställer att din arbetsplats förblir ren och hygienisk. I vårt sortiment hittar du bland annat handtvål, tvättcreme, hudcreme och andra typer av kroppsvård som exempelvis våtservetter och tvättlappar.