Läs mer om vårt sortiment av källsortering

I gemensamma utrymmen som kök och matrum, där många människor vistas och skräp snabbt samlas, kan du med fördel använda dig utav ett källsorteringsskåp. I skåpen ryms en stor sopsäck, vilket gör dem lämpliga även för de allra största arbetsplatserna. Skåpen är även utrustade med praktiska hjul, vilket gör förflyttning och justering enkel.

Ett annat alternativ för att hygieniskt sköta er källsortering i gemensamma utrymmen är att använda sig utav ett avfallskärl. Vi erbjuder hygieniska och ergonomiska avfallskärl i olika storlekar som tack vare sitt lock förhindrar att otrevliga dofter sprids. Kärlen levereras även med inbyggda hjul och är dessutom brandsäkra.

Ifall er arbetsplats hanterar mycket papper som sedan återvinns, kan ni med fördel använda er utav en återvinningslåda. Återvinningslådorna används för att smidigt samla upp allt papper på ett och samma ställe, vilket förenklar när pappret väl ska återvinnas.

Utöver detta erbjuder vi även andra typer av behållare som exempelvis återvinningsbehållare. I vårt sortiment hittar du praktiska återvinningsbehållare, tillverkade av 100% återvunnet material. Du hittar även lock i olika färger, vilket gör det enkelt att endast genom en snabb överblick veta vart olika typer av avfall ska sorteras.

Källsortering

En viktig faktor för en trevlig arbetsplats är att källsortering sker korrekt för att undvika otrevliga dofter och högar av skräp i gemensamma utrymmen. Vi erbjuder ett brett sortiment av praktiska och prisvärda behållare som förenklar källsorteringen på er arbetsplats, samt förhindrar otrevliga dofter från att spridas. I vårt sortiment hittar du bland annat källsorteringsskåp, avfallskärl, återvinningslådor och andra behållare som exempelvis återvinningsbehållare.