Mer information om vårt sortiment av golvunderhåll

Om era golv med tiden blivit smutsiga, kan ni med fördel använda er utav golvrengöring. Vi erbjuder praktisk underhållsrengöring som kan användas på golv av exempelvis  PVC, linoleum, gummi, sten och förseglat trä. Vi erbjuder även rengöring med 2 i 1 formulering, vilket ger golvet glans samt ett ökat skydd. De allra flesta av våra golvrengöringar levereras även i smarta förpackningar med doseringsmembran, vilket gör doseringen enkel och minskar användningskostnader.

Ifall era lokaler däremot är utrustade med stengolv eller någon annan typ av golv som även ofta behöver poleras, kan ni med fördel använda er utav golvpolish. I vårt sortiment hittar du hållbar golvpolish som ger golvet en utmärkt slitstyrka, samt en djup och vacker glans. De mesta av vår golvpolish är dessutom utvecklade för minimalt underhåll, vilket innebär en längre intervall mellan nyläggning.

En annan typ av underhåll som lämpar sig utmärkt att använda på golv av linoleum eller andra hårda golv är golvvax. Hos oss hittar du ett stort utbud av golvvax som är lätt att applicera, vilket gör de både kostnadseffektiva och enkla att använda. Vaxet appliceras enkelt med antingen maskin, mopp eller hink. När vaxet väl är applicerat ger de golven en slitstark och skinande yta.

Utöver detta erbjuder vi även andra typer av underhåll som exempelvis impregnering, vilket används för att impregnera moppar och dukar i tvättmaskiner. Detta gör att du snabbt och smidigt har ett städklart material som genast kan användas för att rengöra golv och andra ytor som tål vatten. I vårt sortiment hittar du även golvpolishborttagning som används för att ta bort gammal polish.

Golvunderhåll

En viktig faktor för en trevlig arbetsplats är att alla delar av lokalerna är rena och känns fräscha. För att rengöra och hålla efter dina golv krävs golvunderhåll. Hos oss hittar du ett brett sortiment av praktisk och prisvärt golvunderhåll för alla slags golvtyper. I vårt sortiment hittar du bland annat golvrengöring, golvpolish, golvvax och andra typer av underhåll som exempelvis impregnering och golvpolishborttagning.