Mer information om vårt sortiment av första hjälpen

Vid en mindre olycka där någon exempelvis skurit sig på en kniv, kan med fördel ett plåster användas för att stoppa mindre blödningar och skydda såret från att infekteras. Hos oss hittar du plåster i en mängd olika storlekar som är lätta att applicera, samt flexibla och smidiga att använda.

Vid större olyckor där skadorna är allvarligare kan du med fördel använda dig utav blodstoppare. I vårt sortiment hittar du effektiva blodstoppare som fungerar som ett universalförband med 4 olika funktioner. Blodstopparna kan exempelvis användas som tryckförband vid kraftiga blödningar, tryckförband för ytliga sår, brännskadeförband, samt tillfälligt stödförband.

Om någon däremot skadat eller fått något farligt i ögonen, kan du med fördel använda dig utav en ögondusch. Vi erbjuder praktisk ögondusch i bärbara förpackningar som innehåller steril koksaltlösning för engångsbruk.

Utöver detta erbjuder vi även andra första hjälpen artiklar som exempelvis andningsmasker. Om en situation uppstår där någon behöver hjälpas genom mun mot mun metoden, kan med fördel en andningsmask användas. Andningsmaskerna används för att korrekt utföra mun mot mun metoden, samtidigt som den minskar risken för kontakt mellan hjälpare och skadad. I vårt sortiment hittar du bland annat andningsmasker som är förvarade i en praktisk etui med nyckelring, vilket betyder att du alltid kan bära den med dig eller hänga upp den tillsammans bland er andra första hjälpen artiklar.

En annan första hjälpen artikel som kan vara livsavgörande vid en kritisk situation är hjärtstartaren. Hos oss hittar du effektiva hjärtstartare med inbyggd HLR-feedback, där en röst i hjärtstartaren hela tiden meddelar dig ifall du utför effektiva och korrekta hjärtkompressioner, samt vägleder dig med uttryck som exempelvis ”tryck hårdare” eller ”bra kompressioner”.

Första Hjälpen

En av de viktigaste sakerna på en arbetsplats är att dina medarbetare känner sig trygga och har tillgång till första hjälpen artiklar ifall en olycka mot förmodan skulle vara framme. Vi erbjuder ett brett sortiment av första hjälpen artiklar som hjälper och kan vara livsavgörande för dina medarbetare vid ett olycksfall. I vårt sortiment hittar du bland annat plåster, blodstoppare, ögondusch och andra första hjälpen artiklar som exempelvis andningsmasker och hjärtstartare.